Werkwijze

Mondzorg Junior is een verwijspraktijk voor kinderen. Een verwijzing vindt plaats als sprake is van een behandelprobleem op tandheelkundig gebied. Bijvoorbeeld als een kind erg opziet tegen een behandeling of gewoon omdat een kind te jong is kan Mondzorg Junior uitkomst bieden. Onze werkwijze is anders dan u gewend bent bij de reguliere tandarts. Door de tijd te nemen, de behandeling goed door te spreken en structuur te bieden, verlopen de meeste behandelingen rustig en voorspelbaar.

Na een verwijzing is het eerste bezoek aan Mondzorg Junior een intakegesprek. We maken dan uitgebreid kennis met elkaar en kijken goed naar wat uw kind nodig heeft.
Daarnaast zal de kindertandarts extra tijd besteden om uw kind te laten wennen aan de nieuwe behandelsituatie, zodat uw kind zich op zijn of haar gemak gaat voelen en op een prettige manier behandelbaar wordt.

Het is belangrijk om samen te onderzoeken waar de problemen van uw kind vandaan komen, zodat we in de toekomst deze problemen kunnen voorkomen.

Preventie: voorkomen is beter dan genezen!

Onze contactgegevens

Telefoon: 0348 – 22 10 01
E-mail: contact@mondzorgjunior.nl
Houttuinlaan 14 in Woerden
Spoed?