Wat verwachten we van u?

Kom op tijd! Zo heeft uw kind tijd om te wennen aan de nieuwe omgeving en kan het nog even naar de WC. Daarnaast heeft uw kind de tijd om te spelen in onze wachtkamer.

Uw zoon of dochter heeft de tanden gepoetst voor aanvang van de afspraak. Er is een speciale kinder-poetshoek in de praktijk waar u samen met uw kind de tanden kunt poetsen. Neemt u bij elke afspraak de tandenborstel en tandpasta mee?

Bent u de Nederlandse taal niet machtig? Dan moet u iemand meenemen die voor u kan vertalen. Dit moet een volwassene zijn.

Omdat wij ons tijdens de afspraken op uw zoon of dochter willen richten is het meenemen van broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes niet toegestaan.

Hulphonden zijn natuurlijk welkom in de praktijk, maar andere (huis-) dieren mogen niet naar binnen.

Alle kinderen doen bij binnenkomst in de wachtkamer hun schoenen uit. Dit is met name bedoeld om de tandartsstoel te beschermen tegen vuil en zand. Daarnaast verhoogt het de huiselijke sfeer. Er zijn slofjes beschikbaar, maar kinderen mogen ook op hun sokken naar binnen. Natuurlijk mogen ook de eigen sloffen worden meegenomen.

Onze contactgegevens

Telefoon: 0348 – 22 10 01
E-mail: contact@mondzorgjunior.nl
Houttuinlaan 14 in Woerden
Spoed?